Wealthy Affiliate

Recenzie Whealthy Affiliate, este acest site o escrocherie?

Noi actualizăm regulat aceste recenzii . Această recenzie este facută pe data de 25 Februarie 2017.

Înainte să decideți dacă vă alăturati acestui site, vă rugăm să citiți recenzia acestui site în detaliu ca să aflați adevărul despre această companie online. Această recenzie vă ajută să aflați ce este în adevăratul sens al cuvântului acest site pentru a ști ce decizie să luați.

Este cumva Wealthy Affiliate o escrocherie? Căutați cumva o recenzie pentru acest site?

Înainte să investiți în acest site este bine să știți exact cum functionează acesta pentru a evita pierderea investiției; suntem siguri că nu vreți să pierdeți această investiție. Vă rugăm să citiți ghidul complet pentru a nu face greșeli. Mai jos sunt articolele și recenziile ce țin de acest site.

Acum să începem cu recenzia.


Apăsați acest link pentru a intra în comunitate

Clasament: 97/100

Bun pentru: Toți

Recomandat: Da

Prețul pentru a intra: Gratuit

Wealthy Affiliate


Munca din spatele Wealthy Affiliate

Este stabilită ca și companie care plătește din anul 2005 și a primit locul 1 in continuu din 2009.

Fondatorii acestui site sunt Kyle și Carson. Kyle este și editorul, moderatorul și tutorul programului. A fost lansat în 2005. Acest site se mai numește și Universitatea Wealthy Affiliate.

Ce este Wealthy Affiliate? Este acesta un scam?

Acest site nu este o escrocherie. Dar, este un site online de muncă de acasă, care din 2009 este pe locul 1 în topuri, si care nu numai că vă va aduce bani, dar vă va și învăța să faceți bani de pe urma altor companii mari precum Google AdSense, eBay, Amazon precum și din propriul site. Are și o platformă care vă învață totul despre munca online și cum să deveniți expert în munca pe care o veți face pentru viitor.

Cu alte cuvinte, este o meserie la care puteti lucra de acasă și care conține toată informația de care aveți nevoie pentru a fi de succes în acest domeniu și care vă ajută să știți să lucrați la viitorul dumneavoastră.

Cu alte cuvinte, Wealthy Affiliate este o afacere care vă oferă toate informațiile necesare alături de training-ul detaliat de care aveți nevoie ca să fiți de succes în industria online și de asemenea vă ofera access la o platformă pentru a face bani. Pagina de ajutor și suport este de asemenea o pagină de top în domeniu. Este văzut ca un Facebook pentru muncitorii online deoarece se poate comunica cu alți membrii din acest site care vă pot oferi ajutorul lor. Puteti câștiga bani prin intermediul acestui site prin diverse moduri:

  • Vă ajută să vă construiți propriul site cu subiectul ales de dumneavoastră și să aduceți foarte mulți oameni pe acesta(trafic organic)
  • Sa aplicați tot felul de metode profesionale pentru a aduce referințe gratuite în orice companie
  • Să promovați și să vindeți propriile produse pentru a vă crește venitul
  • Să găsiți un bun program de afiliați și să lucrați foarte profesional cu ei
  • Să găsiți alte companii și produse pentru a vă mări venitul prin vânzarea produselor de pe acestea
  • Prin a ajunge in top în Google și alte motoare de căutare
  • Vă ajută să folosiți Google adSense
  • Prin programul Affiliate Bootcamp puteți câștiga bani

Puteți să învățați aceste lucruri prin vizionarea mai multor videoclipuri care vă învață pas cu pas cum să demarați planurile pe care le aveți în acest domeniu. De asemenea, acest program vă garantează recuperarea investiției în site.

În general aceste cursuri sunt așa avansate încât puteți să vă deschideți propriile afaceri online după ce le terminați.

Cine poate lucra aici? Chiar funcționează pentru toată lumea acest site?

Este bun și pentru începători, dar și pentru profesioniști. Dacă aveți cunoștiințe minime de utilizare a  PC -ului (mail, facebook, youtube, etc.) acest site poate fi bun pentru dumneavoastră. Training-ul din cadrul site-ului vă învață cum să faceți absolut orice doriți.

Model de muncă online de pe Wealthy Affiliate- cum funcționează acest site? Cum să faceti bani de pe acest site? Detaliile programului.

Acest site are două părți:

1. Bootcamp – Program din care membrii câștigă bani.

2. Cursuri pentru a începe – Prin intermediul carora puteti învăța cum să incepeti o afacere online.

1 Membrii pot câștiga bani prin acest program : – După ce termină toate cursurile din cadrul lui, vă învață cum să deveniți profesioniști cu un ghid pas cu pas, tutoriale și videoclipuri. Așa că vă va fi foarte ușor să faceți profit prin acest program cu Wealthy Affiliate după ce ați înțeles și învățat cursurile.

Dacă reușiți să aduceți 300 de referințe pe acest site anual o să puteți participa la conferințe în Las Vegas, USA, cu biletul de avion, mâncare și cazare plătite de către compania Wealthy Affiliate.

2 Cursurile de training: – Cursurile de training sunt atracția principală a acestui site, supranumite Get started Here, aceste cursuri apar imediat cum ati intrat în comunitate și sunt incluse în bara verde de pe stânga site-ului unde se află și meniul. Cursurile vin cu toate informațiile necesare pentru a deveni de succes în domeniul online.

Prin aceste cursuri veti învăța să construiti propria afacere sau să deveniti de succes în cea prezentă sau în alt domeniu de muncă online. Veți învăța să construiți propriul site gratuit și să găsiți propriul subiect de interes, cum să vă urcați site-ul în clasament pe Google sau alte site-uri asemănătoare, cum să aveți un trafic foarte bun pentru aceste site-uri sau pentru produsele pe care vreți să le promovați sau să le vindeți sau chiar vă învață să vindeți produse de pe Amazon sau eBay și alte platforme asemănătoare și să scoateți profit de pe urma lor.

După ce ați completat aceste cursuri, oricine își poate deschide propria afacere și poate face orice muncă online pe care o dorește ca să scoată profit. Aceste cursuri îi ajută și pe cei care sunt începători și au cunoștințe minime, dar și pe cei avansați care caută să aducă mult trafic pe site-ul lor sau care încearcă să își vândă produsele sau să găsească referințe.

Este gratuit sau trebuie să plătim ca să ne înscriem pe Wealthy Affiliate?

Puteți să vă înscrieți pe site gratuit, dar dacă faceți parte din acele țări care sunt trecute pe lista neagră, trebuie să plătiți 49$ ca să vă puteți înscrie din prima zi – nu beneficiati de o perioadă de probă a serviciilor – Romania nu este pe lista neagră – deci aveți un număr limitat de zile în care puteți testa puterea serviciilor oferite de Wealhy Affiliate.

Cursurile de bază din cadrul site-ului sunt în totalitate gratuite și vă oferă două site-uri gratuite unde vă puteți obișnui cu mediul de lucru online și cunoștiințele necesare pentru a aduce trafic pe acele site-uri. Cursurile de bază vă vor întări cunoștiințele pentru a aduce referințe la site-uri sau la afacerile voastre online la care lucrați. Puteți să câștigați 15% la sută comision din cadrul Wealthy Affiliates dacă sunteți membru simplu sau 50% dacă sunteți membru premium. De asemenea, primiți și cele două site-uri gratuite pentru totdeauna. Dar, aceste cursuri vă oferă doar informațiile de bază pentru a avea un venit comod și mic, iar ca să avansați și să primiți un venit mai mare, să aveți mai multe cunoștiințe online care să vă deschidă mai multe oportunități, va trebui să faceți și cursurile avansate care costă în prima luna 19$ înscrierea pe site și din a doua lună 49$ pe lună sau 359$ pe an.

Dacă optați pentru a plăti abonamentul anual, aveți doar 29$ de dolari pe lună în loc de 49$. Să nu uităm de cursurile de începători care sunt gratuite, vă ajută să deschideți afacerea pe care o doriți și să faceți un venit bunicel, Acestea vă vor da idei prețioase pe care le puteți aplica.

Motive pentru care NU ai deveni membru Wealthy Affiliate

Este greu să identificăm dezavantajele comunitații Wealthy Affiliate, deoarece acest site ofera foarte multe beneficii. Dar, din experiența proprie și din faptul că ne-am uitat la recenzia ale acestui site, am găsit câteva mici dezavantaje sa zicem. Suportul comunității are multe comentarii pozitive când postezi ceva si mereu vi se va răspunde rapid, iar membrii vă vor ajuta cu orice lucru pe care doriti să îl rezolvati. Dar, uneori se poate să nu fiți ajutat suficient deoarece nu toți membrii sunt experți. Unora le place să răspundă pentru că acele cursuri le dau foarte multe informații și au permisiunea de a îi ajuta pe alții. Uneori puteti sa vă alegeti cu informații greșite. Mereu trebuie să aveți grijă si să fiti ghidat de către un membru cu experiență din comunitate.

Un dezavantaj poate fi considerat faptul ca Kyle, unul dintre fondatorii site-ului va raspunde întrebarilor într-un interval de 24 de ore, dar răspunsul lui este mul mai bun decât al oricărui alt membru sau în oricare altă comunitate online. Trebuie să ținem cont și de faptul că acesta este foarte ocupat din cauză că există aproximativ peste 100.000 de membrii activi în cadrul site-ului care au nevoie de ajutor. El trebuie să își dea seama când ceva este urgent și să ajute acea persoană. Am aflat și de persoane care au primit informații eronate de la membri, iar Kyle nu a fost acolo să o corecteze. Așa că nu totul merge perfect in comunitatea de suport, dar in 99,9% din cazuri problemele sunt rezolvate corect si rapid. Cel mai bine este să îl întrebăm pe Kyle cu un mesaj privat pentru mai multe detalii.

Datorită puținelor dezavantaje în utilizarea serviciilor Wealthy Affiliate, acesta primește un scor de  97 din 100 în cadrul clasamentului nostru de recenzii. De menționat este că această notă nu este deloc una mică, sperăm să își îmbunătățească la maxim serviciile, de aceea nu putem decât să fim puțin exigenți.

În urma celor descrise, chiar recomandăm cu căldură Wealthy Affiliate ca și companie de top.

Whealthy Affiliate a pus interdicție definitivă către India, Nigeria, Philippine și Pakistan pentru a se înscrie gratuit.Vă rugăm sa lăsați comentariul vostru în secțiunea de mai jos daca aveți nevoie de ajutor în plus din partea noastră în legătură cu Munca Online. Ne face plăcere să vă ajutăm. O să găsiți o secțiune de comentariu în fiecare pagină a site-ului nostru.

Puteți să și raportați lucrurile care vi se par suspicioase în legătură cu companiile publicate de noi. Verificăm companiile și vom posta recenzii ale acelor site-uri în secțiunile dedicate. Puteți găsi foarte multe informații în legătură cu industria muncii online de acasă si în secțiunea “Cum fac bani pe net“.

Ne puteți da un mail la: [email protected]

Recomandăm să postați în zona de comentarii pentru a primi un răspuns rapid.

Dacă vreți să deveniți prieteni cu noi pe Facebook vă rugăm să accesați: Cum fac bani pe net?

Modificăm informațiile în fiecare weekend așa că vă rugăm să verificați site-ul pentru ultimele știri.

Comentariile voastre contează. Vă rugăm să scrieti mai jos dacă aveți ceva de spus în legătură cu site-ul “Cum sa faci bani pe Net?” sau dacă vreți să deschideți un alt subiect similar.

Ne va face plăcere să răspundem.

Vă rugăm să lăsați comentariu aici.

1 Comment

Post a Comment

Show Buttons
Hide Buttons