MyPayingAds

Recenzie MyPayingAds, este acest site o escrocherie?


Dacă sunteți în căutare de revizuiri pentru MyPayingAds, ați ajuns în locul potrivit. Noi dăm detalii despre MyPayingAds și pro și contra. Înainte să începem vrem să știți că nu facem reclamă la acest site și nici nu încercăm să îl promovăm. Noi vă spunem adevărul. Nu spunem că nu puteți câștiga din acest site, majoritatea câștigă destul de mult de pe urma acestui site din martie 2005. Puteți găsi multe dovezi de plată pe diverse forumuri, acestea fiind publicate de diverși membrii ai MyPayingAds. Cu toate acestea, el rămâne un site de venit la comun și există mereu un risc ca acest site să nu mai funcționeze din motivele explicate mai jos. Înainte de asta, dacă vreți să aflați mai multe despre o companie fără riscuri și unde puteți câștiga un venit pentru toată viața, vă puteți uita la site-ul nostru numărul 1, Wealthy Affiliate.


Accesați următorul link pentru a vă înscrie pe MyPayingAds: www mypayingads com

Cum fac bani pe net MyPayingAds Inscriere

Notă: Același tip de site, cu aceeași deținători este și MyPayingCryptoAds care lucrează în sistemul bitcoin deschis în Octombrie 2016. O revizuire detaliată a MyPayingCryptoAds va urma.


Originile MyPayingAds

Cel care deține MyPayingAds este Dr. Uday Nara. El este din India. Nu găsim nici un fel de date istorice care ar spune că ar fi fost o persoană care să înșele prin afacerile pe care le face. El are și un PHD și este stabilit în Singapore. Problema dintre MyPayingAds și Paypal a fost rezolvată de către adminul MyPayingAds, un fapt foarte rar întâlnit în cadrul acestui tip de afacere și care dovedește faptul că adminul MyPaying Ads este un profesionist.

Ce este MyPayingAds.com?

Este un site de pe care poți câștiga bani prin reclame ca și membru, prin accesarea de link-uri cu bani sau din câștigul la comun prin Adpacks.

Cum poți câștiga bani din MyPayingAds, strategia din MyPayingAds

1. Link-uri cu bani.

2. Prin Adpacks.

1. Link-uri cu bani, MypayingAds este o strategie pentru a câștiga bani ca și membru. Acesta este modul principal de a câștiga bani ca și membru gratuit, vizualizând link-uri cu bani , cu cât vezi mai multe link-uri cu atât o să faci mai mulți bani.

2. Adpacks. Poți cumpăra Adpacks cu 5$ pentru care o să primești 100 de credite pentru site-uri și 2 bannere PPC. Așa că, asta înseamnă că o să primești un pachet, care trebuie instalat, de publicitate prin acele Adpack-uri. Acele Adpack-uri o să vă asigure poziția în rețelele de împărțire a venitului și poate crește venitul până la 120%, asta înseamnă că dacă o să cumperi Adpacks cu 5$, atunci ar trebui să câștigi 6$.

Mulți membrii folosesc această platformă pentru a face reclamă la site-uri, să aducă clienți noi și să câștige din asta. Așadar este o platformă riscantă pentru că acest site nu declară niciodată data când va plăti. Dacă acest site nu mai face profit atunci el va falimenta.

Având în vedere că puteți face un profit de 120% atunci dacă veți cumpăra Adpacks de 1000$ veți câștiga 1200$ a câte 20$ pe zi. Vă recomandăm să extrageți mereu 10% și să reinvestiți 90%.

MyPayingAds. Sistem de marketing.

Dacă aduceți noi membrii prin link-ul postat de site, atunci veți câștiga pe urma celor care se înscriu în procent de 10% din ce cumpără ei.

Retragerea de bani din MyPayingAds:

1. Pentru că MyPayingAds este un site cu venit împărțit, acest lucru în sine poate fi un dezavantaj, în sensul de model al afacerii. Câștigurile obținute în urma link-urilor cu bani nu sunt atât de riscante, dar pentru a câștiga din Adpacks, în primul rând va trebui să cumpărați Adpacks, și veți câștiga în urma acestei achiziții doar dacă compania câștigă un profit, altfel veți obține doar trafic prin acel Adpack, dar nu și câștiguri.

2. Există de asemenea sanșa ca acest site să fie închis oricand în eventualitatea în care compania pierde prea mult profit.

3. Autoritățile precum SEC și USA îi poat închide activitatea.

Concluzii

Sunt aceste site-uri escrocherii? Nu, nu sunt, deoarece plătesc de peste 1 an și putem găsi foarte multe dovezi de plată pe forumuri. Dar, este un site foarte riscant și puteți face profit prin Adpacks și prin link-uri care plătesc. Pentru cei care lucrează gratuit nu există riscuri, iar pentru cei care vor să investească, îi sfătuim să facă asta doar cu o sumă pe care și-o permit să o piardă. Recomandăm, de asemenea, să considerați acest site ca și profit doar pentru termen limitat, pentru o afacere susținută pe viață recomandăm să vizitați Wealthy Affiliate.

Cum fac bani pe net MyPayingAdsVă rugăm sa lăsați comentariul vostru în secțiunea de mai jos daca aveți nevoie de ajutor în plus din partea noastră în legătură cu Munca Online. Ne face plăcere să vă ajutăm. O să găsiți o secțiune de comentariu în fiecare pagină a site-ului nostru.

Puteți să și raportați lucrurile care vi se par suspicioase în legătură cu companiile publicate de noi. Verificăm companiile și vom posta recenzii ale acelor site-uri în secțiunile dedicate. Puteți găsi foarte multe informații în legătură cu industria muncii online de acasă si în secțiunea “Cum fac bani pe net“.

Ne puteți da un mail la: [email protected]

Recomandăm să postați în zona de comentarii pentru a primi un răspuns rapid.

Dacă vreți să deveniți prieteni cu noi pe Facebook vă rugăm să accesați: Cum fac bani pe net?

Modificăm informațiile în fiecare weekend așa că vă rugăm să verificați site-ul pentru ultimele știri.

Comentariile voastre contează. Vă rugăm să scrieti mai jos dacă aveți ceva de spus în legătură cu site-ul “Cum sa faci bani pe Net?” sau dacă vreți să deschideți un alt subiect similar.

Ne va face plăcere să răspundem.

Vă rugăm să lăsați comentariu aici.

No Comments

Post a Comment

Show Buttons
Hide Buttons