My Paying Crypto Ads

Revizuirea MyPayingCryptoAds, este Mypaying CyptoAds o escrocherie sau este un site legitim?


Dacă vreți să găsiți o revizuire despre MyPayingCryptoAds care să vă lămurească dacă acesta este un site care plătește și care legitim. Suntem aici să vă aratăm adevărul despre acest. Puteți găsii aici și păreri pro și contra.

Înainte să începem cu revizuirea MyPaying CryptoAds, dacă vreți să știți mai multe despre site-ul nostru numărul 1, puteți să accesați link-ul de mai jos:

cum-fac-bani-pe-net.ro/wealthyaffiliate-review/

Ok, hai să începem cu revizuirea MyPayingCryptoAds pentru a descoperii dacă MyPayingCryptoAds este un site legitim sau o scamatorie.


Prin următorul link vă puteți conecta la MyPayingCryptoAds:

www.mypayingcryptoads.com

Cum fac bani pe net MyPayingCryptoAds


Originile MyPayingCryptoAds

Cel mai bun lucru despre MyPayingCryptoAds este că patronul acestuia are o istorie foarte bună. Aparține Dr. Udaya Nara, din India, care acum locuiește în Singapore, este și cel care deține MyPayingAds despre care puteți găsii detalii aici: cum-fac-bani-pe-net.ro/mypayingads/

De ce spunem că Uday Nara este bun? Spunem acest lucru pentru că site-ul lui MyPayingAds plătește la timp de mai mult de 18 luni, chiar după ce a avut probleme cu Paypal-ul, singura diferență între MyPayingAds și MyPayingCryptoAds este că al doilea lucrează și cu bitcoin, credem că Uday Nara deține primul site de ceva timp și a devenit specializat în acest gen de afacere, nu credem că mai poate da înapoi, acest lucru este foarte pozitiv. MyPayingCryptoAds face mai mult tranzacții cu bitcoin ceea ce înseamnă cu nu va avea probleme din punct de vedere legal și dacă bitcoin-ul devine din ce în ce mai valoros, atunci acest site va deveni din ce în ce mai prosper.

MyPayingCryptoAds a fost deschis în Octombrie, 2016.

Ce este MyPayingCryptoAds? Sistemul Bitcoin.

MyPayingCryptoAds este o platformă de publicitate care lucrează în sistemul bitcoin. Produce venit pentru cei care cumpără platforma de reclame cunoscută sub numele de Adpacks. Membrii care o să cumpere pachetul Adpacks, o să primească reclame instant, pentru a le promova site-ul și link-urile și o să fie eligibili pentru venituri cumulate făcute de site-ul de la care le-a cumpărat. Dacă o să cumperi Adpacks cu 100$ o să poți câștiga 120$.

Membri mai pot câștiga fără să cumpere nimic ci doar să vizioneze link-uri cu bani și reclame și să le aducă clienți.

Cum putem să câștigăm din MyPayingCryptoAds?

Există 3 modalități de a câștiga bani din MyPayingCryptoAds:

1. Câștigi gratuit ca și membru.

2. Poți aduce noi membrii, iar ei te vor plăti.

3. Dacă cumperi un pachet de la ei poți câștiga bani la comun din veniturile pachetului.

1. Câștigi bani gratuit ca și membru:

Poți câștiga bani gratuit dacă vei vizualiza link-uri care aduc bani de pe MyPayingCryptoAds. O să câștigi suma garantată de fiecare link individual.

2. Metoda gratuită de a aduce membrii.

Membrii pot câștiga bani din comisioane prin faptul că aduc alți oameni care se înscriu pe site. Câștigi 6% din fiecare Adpack cumpărat și 10% comision din alte vânzări de pachete. Această modalitate este plătită deoarece trebuie să faci publicitate link-ului tău ca să găsești cumpărători, trebuie să investești în reclame. Există și alte modalitatăți gratuite de a face bani, modalități care vor fi prezentate intr-un articol separat despre PTC-uri.

Lista cu Adpack-urile și MyPayingCryptoAds detalii de membru:

1. Fiecare Adpack costă 0.05 BTC

2. Câștigurile din Adpack-uri depind de profitul generat de site.

3. Limita maximă de bani pe care o poți câștiga din Adpacks este de 120%.

4. Comisioaneledin membrii aduși sunt de: 6% la membrii care cumpără Adpacks și 10% din alte servicii cumpărate.

5. Limita de retragere : un bitcoin pentru banii câștigați din Adpacks.

6. Retragerea minimă este de 0.01 BTC

7. Creditele câștigate din Adpacks sunt 25000.

8. Membrii gratuiți pot cumpăra maxim 20 de Adpack-uri.

9. Membrii cu conturi plătite pot cumpăra între 20-50 de Adpack-uri pentru Membrii Explorer și între 50-100 pentru cei profesionali, peste 100 pentru cei de Elită.

Retragerile de pe MyPayingCryptoAds

1. MyPayingCryptoAds este un site bun comparat cu altele, dar trebuie să ținem minte că acest gen de site-uri trebuie să aibă profit ca să funcționeze în continuare. Dacă sunteți interesat să cumpărați Adpack-uri pentru a face profit pasiv fără depuneți efort, atunci cumpărați doar atât cât vă permiteți să pierdeți. Dacă lucrați gratuit pentru a face bani din link-uri care plătesc atunci nu aveți de ce să vă faceți probleme.

2. Reclamele care le vedeți pe site nu sunt de la site-ul în sine ci de la cei care fac reclamă. Așa că puteți să găsiți și multe scamatorii în cadrul acelor reclame, nu vă entuziasmați dacă vedeți o ofertă bună și nu vă înscrieți pe alte site-uri din reclame, întâi documentațivă. Dacă nu știți cum să vă documentați atunci vă rog să ne întrebați pe noi despre acele site-uri.

Concluzii:

Site-urile precum MyPayingCryptoAds sunt cunoscute ca și site-uri care împart profitul din reclame. Acest tip de site-uri vor plăti cu siguranță la început, dar pentru a se susține o perioadă lungă de timp va trebui să fie manageriat bine de către deționător. Din moment ce deținătorul site-ului este deja un afacerist experimentat în acest domeniu, credem că putem avea mai multă încredere în acest site. De asemenea, vă sfătuim să nu investiți o sumă pe care nu vă permiteți să o pierdeți și să vă alăturați ca și membrii gratuiți, dacă doriți un site în care puteți avea venit pe viață vă sugerăm să vizitați Wealthy Affiliate.

Dacă doriți să vă înscrieți dati click pe următorul link: www.mypayingcryptoads.com

MyPayingCryptoAds inscriereVă rugăm sa lăsați comentariul vostru în secțiunea de mai jos daca aveți nevoie de ajutor în plus din partea noastră în legătură cu Munca Online. Ne face plăcere să vă ajutăm. O să găsiți o secțiune de comentariu în fiecare pagină a site-ului nostru.

Puteți să și raportați lucrurile care vi se par suspicioase în legătură cu companiile publicate de noi. Verificăm companiile și vom posta recenzii ale acelor site-uri în secțiunile dedicate. Puteți găsi foarte multe informații în legătură cu industria muncii online de acasă si în secțiunea “Cum fac bani pe net“.

Ne puteți da un mail la: [email protected]

Recomandăm să postați în zona de comentarii pentru a primi un răspuns rapid.

Dacă vreți să deveniți prieteni cu noi pe Facebook vă rugăm să accesați: Cum fac bani pe net?

Modificăm informațiile în fiecare weekend așa că vă rugăm să verificați site-ul pentru ultimele știri.

Comentariile voastre contează. Vă rugăm să scrieti mai jos dacă aveți ceva de spus în legătură cu site-ul “Cum sa faci bani pe Net?” sau dacă vreți să deschideți un alt subiect similar.

Ne va face plăcere să răspundem.

Vă rugăm să lăsați comentariu aici.

No Comments

Post a Comment

Show Buttons
Hide Buttons