Companii Legitime pentru a Muncii Acasă

Am enumerat mai jos acele companii online cu care puteți lucra acasă și care au mai putin de 2 ani, am adăugat și alte companii care au mai mult de doi ani, care sunt 100% companii de elită precum și modalitatea de a le găsii mai ușor cu un singur click AICI alături de recenziile acestor companii

Printre aceste companii de muncă online, pe primul loc este Whealthy Affiliate, care a fost stabilită din anul 2005, puteți găsii recenzia cu un singur click AICI

Vă recomandăm să lucrați cu companiile listate mai jos cu mare precauție până în momentul în care le vom muta în secțiunea Job-uri online de încredere. Dacă vreți să investiți în aceste companii vă recomandăm să investiți o sumă pe care vă permiteți să o pierdeți. Vom muta aceste companii în secțiunea de Companii în care putem avea încredere dacă ele continuă să funcționeze bine, altfel le vom muta în secțiunea de Companii care sunt doar escrocherii .

Am clasificat aceste companii în altă categorie. O să le găsiți la Companii care dau venit și HYIP bites. Aceste companii sunt de risc crescut, dar sunt și profitabile. Așa cum ne place să spunem, risc mare, câștig mare. Pentru a lucra ca și membrii, în aceste companii, nu există riscuri. Dar, dacă vreți să investiți, trebuie să citiți înainte recenzia noastră detaliată prin click pe imaginea companiei de mai jos.

Venituri promițătoare, HYIP și site-uri care îți aduc membrii

Site-urile cu venituri promițătoare devin din ce în ce mai cautate. Oamenii câștigă din ce în ce mai mulți bani din aceste site-uri în special cei care au investit în ele. Riscul de a lucra cu asemenea site-uri constă în faptul că ele plătesc doar membriilor care au câștigat bani din produsele la care au făcut reclamă. Dacă pe viitor, nu pot face suficientă reclamă, atunci cei care au investit vor trebui să aștepte foarte mult până când aceștia vor putea să își recupereze investiția sau să scoată profit. Site-urile care împart profitul nu garantează niciodată că cineva își va putea recupera banii în timp util. În foarte multe cazuri, aceste tipuri de site-uri s-au închis în 1-2 ani datorită datoriilor mari. Când acestea fac o greșeală, le este foarte greu să supraviețuiească după. Pentru aceia care nu depun o investiție în aceste site-uri la început, riscurile sunt absente. Fără investiții este foarte greu să câștigați bani. Totuși, unele site-uri precum TrafficMonsoon oferă link-uri către locuri unde pot face o sumă de bani și membrii fără investiție inițială, suma câștigată este foarte mică. Dar, cum am menționat mai devreme, este foarte riscant să investești în aceste site-uri. Recomandăm să investiți o sumă pe care vă permiteți să o pierdeți.

Dacă doriți să lucrați cu astfel de site-uri vă recomandăm câteva în link-urile de mai jos. Noi schimbăm clasamentele o dată la 15 zile, așa că vă sugerăm să verificați site-ul nostru la fiecare 15 zile.

1. MyPayingAds

Nume WebsiteMyPayingAds
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieCashlinks PTC + Revenue Share
CosturiInscriere Gratis

2. MyPayingCryptoAds

Nume WebsiteMyPayingCryptoAds
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieCashlinks PTC + Revenue Share
CosturiInscriere Gratis

3. FutureAdPro și FutureNet Club

Cum fac bani pe net FutureAd Pro

Nume WebsiteFutureAdPro si FutureNet Club
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieRevenue Share + Social Media
CosturiInscriere Gratuita

4. BananaFund

Cum fac bani pe net Banana Fund

Nume WebsiteBananaFund
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieCrowd Funding, Business Ideas
CosturiInscriere Gratuita

5. MerchantShares

Cum fac bani pe net Merchant Shares

Nume WebsiteMerchantShares
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieCompanie de investitii
CosturiInscriere Gratuita si Castig de Comision

6. Paidverts

Cum fac bani pe net PaidVerts

Nume WebsitePaidverts
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating55/100
Grup targetTuturor
CategorieCrowd Funding, Revenue, PTC
CosturiInscriere Gratuita
Companii MLM PROMIŢĂTOARE

1. WorldVentures

Cum fac bani pe net WorldVentures

Nume WebsiteWorldVentures
Venit posibil$100 - $40,000 / luna
Rating95/100
Grup targetTuturor
CategorieMLM Turism
CosturiMinimum 361$ pentru a incepe

2. Dove Chocolate Discoveries

Cum fac bani pe net Dove Chocolate Discovery

Nume WebsiteDove Chocolate Discoveries
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieMLM cu Dulciuri
CosturiMinimum 250$ pentru a incepe

3. Ruby Ribbon

Cum fac bani pe net Ruby Ribbon

Nume WebsiteRuby Ribbon
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieMLM cu Imbracaminte
CosturiMinimum 199$ pentru a incepe

4. Lilla Rose

Cum fac bani pe net Lilla Rose

Nume WebsiteLilla Rose
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieMLM cu Accesorii de Par
CosturiMinimum 49$ pentru a incepe

5. OrigamiOwl

Cum fac bani pe net Origami Owl

Nume WebsiteOrigamiOwl
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieMLM cu Bijuterii
CosturiMinimum 149$ pentru a incepe

6. Motives Cosmetics

Cum fac bani pe net Motives Cosmetics

Nume WebsiteMotives Cosmetics
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieMLM cu Cosmetice
CosturiMinimum 149$ + taxa de inceput

7. Shaklee

Cum fac bani pe net Shaklee

Nume WebsiteShaklee
Venit posibil$100 - $10,000 / luna
Rating65/100
Grup targetTuturor
CategorieMLM cu Produse de Sanatate
CosturiMinimum 49$ de inceput
PTC-uri noi, promițătoare, RECENZII și site-uri cu lucruri de făcut

În această categorie am făcut o listă cu acele site-uri care plătesc la timp, dar au mai puțin de doi ani. Dacă acestea trec de doi ani și continuă să plătească le vom trece în categoria Site-uri în care avem încredere și plătesc. Dacă fac probleme membrilor le vom adăuga la secțiunea Site-uri escrocherii.

1. Buxvertise

Este unul din cele mai populare site-uri din care poți face bani cu reclame. A fost lansat în Aprilie 2014. Punctul forte al acestui site este că proprietarul acestuia este și proprietarul site-ului TrafficReturn ( funcționează din 2012). Când acesta o să treacă de perioada de doi ani în care el va plăti îl vom muta în secțiunea de site-uri bune care plătesc.

Puteți să vedeți revizuirea acestui site la : cum-fac-bani-pe-net.ro/buxvertise

Updatare: Acest site funcționează bine de doi ani, așa că a fost mutat în secțiunea de site-uri bune care plătesc : cum-fac-bani-pe-net.ro/job-uri-online-de-incredere-si-calitate/.

2. Grandclick, GrandMonopoly și TheBuxer

Grandclick a fost lansat în Ianuarie 2014 și plătește în continuare. Majoritatea se întreabă de ce nu a fost mutat în categoria de site-uri bune care plătesc cum-fac-bani-pe-net.ro/job-uri-online-de-incredere-si-calitate/ . Pentru că la trei luni de la deschiderea acestuia ei au deschis alt site numit Grandmonopoly, iar la un an au deschis site-ul TheBuxer, le vom muta pe toate 3 în această secțiune când acestea vor face 2 ani fără probleme.

Lucrând în aceste site-uri veți observa că lucrurile sunt foarte asemănătoare cu munca din site-ul Buxvertise. Așa că, nu am furnizat detalii de recenzie a acestor 3 site-uri, deoarece este foarte simplu să lucrezi în aceste 3 site-uri, trebuie doar să vă înregistrați, să vizualizați  anunțurile și să aduceți clienți noi. Dacă încă nu știți cum să lucrați în aceste site-uri, puteți citi recenzia noastră în detaliu pentru site-ul Buxvertise : cum-fac-bani-pe-net.ro/buxvertise

Site-uri PTC vechi și site-uri de Sondaj

Acestea sunt site-urile PTC și site-urile de sondaj care sunt deja mai vechi de doi ani și încă plătesc până la data curentă. Cu toate acestea, noi nu le-am mutat la secțiunea “Site-uri bune și de încredere“, deoarece membrii acestor site-uri PTC si site-uri de sondaj s-au confruntat cu unele probleme din timp în timp. Vom explica în detaliu aceste aspecte într-un articol dedicat.

1. Vindale Research

Cum fac bani pe net Vindale Research

Nume WebsiteVindale Research
Venit posibil$50 - $100 / luna
Rating49/100
Grup targetTuturor
CategorieSite Sondaje
CosturiInscriere Gratuita

2. Legacyclix

Cum fac bani pe net Legacy Clix
Legacyclix a fost  lansat în Decembrie 2013. Până în prezent, Legacyclix plătește unor membrii cu facilitatea instantă de retragere a banilor. Dar noi avem încă îndoieli cu privire la Legacyclix din cauză că este recomandat de Nerdbux. Când a fost propus de Nerdbux, proprietarul Nerdbux a fost Timtech, dar acum Nerdbux este deja vândut lui Jeffrey Johnson, care este bine cunoscut drept un escroc în industria PTC. Dar noi nu suntem siguri că Legacyclix este legat cu Nerdbux sau nu. Se poate ca Legacyclix să facă numai reclamă în cadrul site-ului Nerdbux, iar aceștia îi pot plătii cu o sumă de bani pentru asta. În cazul în care Leacyclix este cu adevărat nevinovat, atunci pentru a le face publicitate prin intermediul site-ului Nerdbux a fost într-adevăr o mișcare proastă. Dar, de asemenea, trebuie să fim atenți și să lucrăm numai ca utilizatori liberi. Un utilizator liber poate lucra în Legacyclix datorită faptului că aceasta plătește la timp, are retragere instantanee și se poate câștiga decent.

3. Twickerz

Cum fac bani pe net Twickerz

Nume WebsiteTwickerz
Venit posibil$50 - $5000 / luna
Rating45/100
Grup targetTuturor
CategorieSiteuri PTC
CosturiInscriere Gratis

4. Goldenclix, FamilyClix, Bearbux, SilverClix, Adzpot, Clixdo și Balkanikaclix
Goldenclix.com a fost lansat în Ianuarie 2013. Proprietarul este Edin Ikanovic, din Bosnia și Herțegovina, după care a deschis și alte site-uri. Recenzia o să o facem pentru toate site-urile surori ale acestuia și după ce acestea toate vor face doi ani le vom urca în altă secțiune.

Updatare: Există plângeri de la membrii pentru că li s-a suspendat contul fără nici o motivație întemeiată. Noi ne ocupăm să aflăm dacă este vina membrilor sau a deținătorilor site-ului. Am aflat că există multe conturi care nu au fost rambursate. Deținătorii site-ului spun că vor rezolva acest lucru foarte repede.

Updatare Decembrie 2014: Site-urile surori ale Goldenclix nu plătesc membrilor datoriile. Alt site a fost închis fără să plătească datoriile către membrii. Goldenclix și Silverclix încă plătesc. Acest grup de site-uri pare să fie pe punct de faliment.

Updatare Ianuarie 2015: Bearbux și Familyclix se pare că sunt site-uri surori ale site-ului inițial. S-au deschis pentru a avea noi clienți. Cele două site-uri plătesc la timp. După cum știți istoria deținătorului, puteți să decideți singuri dacă vreți să lucrați sau cu acestea. Părerea noastră este să nu investiți bani în aceste site-uri.

 Vă rugăm sa lăsați comentariul vostru în secțiunea de mai jos daca aveți nevoie de ajutor în plus din partea noastră în legătură cu Munca Online. Ne face plăcere să vă ajutăm. O să găsiți o secțiune de comentariu în fiecare pagină a site-ului nostru.

Puteți să și raportați lucrurile care vi se par suspicioase în legătură cu companiile publicate de noi. Verificăm companiile și vom posta recenzii ale acelor site-uri în secțiunile dedicate. Puteți găsi foarte multe informații în legătură cu industria muncii online de acasă si în secțiunea “Cum fac bani pe net“.

Ne puteți da un mail la: [email protected]

Recomandăm să postați în zona de comentarii pentru a primi un răspuns rapid.

Dacă vreți să deveniți prieteni cu noi pe Facebook vă rugăm să accesați: Cum fac bani pe net?

Modificăm informațiile în fiecare weekend așa că vă rugăm să verificați site-ul pentru ultimele știri.

Comentariile voastre contează. Vă rugăm să scrieti mai jos dacă aveți ceva de spus în legătură cu site-ul “Cum sa faci bani pe Net?” sau dacă vreți să deschideți un alt subiect similar.

Ne va face plăcere să răspundem.

Vă rugăm să lăsați comentariu aici.

No Comments

Post a Comment

Show Buttons
Hide Buttons