Buxvertise

Revizuirea Buxvertise – Este Buxvertise o înșelătorie sau este legitim?Deși am enumerat Buxvertise în cadrul secțiunii noastre “Site-uri bune și de încredere”, asta nu înseamnă că este una dintre cele mai bune companii pentru a avea un venit pe viață. Este doar un site PTC pentru a face bani în plus. Acesta este motivul pentru care puteți găsi o mulțime de comentarii pozitive despre Buxvertise. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei companii din care să stabiliți un venit pentru toată viața, atunci ar trebui să vă alăturați Wealthy Affiliate. Puteti găsi recenzia noastra în detaliu despre Wealthy Affiliate: – cum-fac-bani-pe-net.ro/wealthyaffiliate-review/

Ok, să începem cu revizuirea BuxVertise după cum urmează:

Cum fac bani pe net Buxvertise inscriereOriginile Buxvertise:

Buxvertise a fost lansat la data de 19 aprilie 2014. Punctul forte a lui Buxvertise sunt proprietarii săi – Drew și Jesse și chiar mai mult contul PayPal, care este stabilit din 2009. Am constatat de multe ori ca site-urile PTC s-au prăbușit din cauza problemelor Paypal, cum ar fi limitare de cont și blocarea lui. Cele mai multe site-uri care au început PTC-uri cu noi conturi Paypal sunt cele care au de fapt o problemă cu Paypal.

Proprietarul Buxvertise – Drew și Jesse sunt persoane de succes și reputate în industria de lucru online, deoarece aceștia sunt proprietarii site-ului legitim cunoscut sub numele de Returntrafic care rulează începând din 2012, fără nici o problemă.

Ce este Buxvertise?

Buxvertise este un site PTC, în care puteți câștiga bani prin reclamele vizionate. Puteți câștiga de la $ 0.001-.00225 pe click-uri și dacă vă actualizați contul la Buxvertise, atunci vei câștiga 150% din click-uri și dacă faceți upgrade-ul la Eternity, atunci veți câștiga 200% din click și 200% din referințe click-urilor dumneavoastră de asemenea.

Cine poate lucra în Buxvertise?

Buxvertise este potrivit atât pentru începători cât și pentru profesioniști, acesta fiind un PTC cu înscriere gratuită.

Buxvertise, detalii despre program. (Cum sa faci bani online în Buxvertise?)

După cum am menționat anterior, este foarte ușor să lucrați în Buxvertise. Trebuie doar să vizualizați reclame, asta e tot. Conceptul principal al Buxvertise este acela de a afișa reclame și să plătească bani telespectatorilor pentru fiecare punct de vedere.

Cu toate acestea, există modalități suplimentare de a câștiga bani în Buxvertise.Cel mai bun este “Roata Bux”. Puteți învârti “roata Bux” o dată în fiecare zi și puteți câștiga câteva puncte și premii în bani, așa cum se arată în imaginea următoare.  Aceste puncte pot fi convertite în numerar mai târziu. Este complet gratuit. Deci, merită să încercați.

Cum fac bani pe net Roata BuxDe asemenea, puteți câștiga puncte prin schimbul de dovezi de plată în alte site-uri sau blog-uri. Dupa ce ați primit plata de la Buxvertise, faceți screenshot la detaliile de plată și partajați-le altor site-uri și apoi acestea vor informa Buxvertise cu privire la acest lucru. Ei te vor recompensa cu 10 puncte. Mai târziu, aceste puncte pot fi convertiți în numerar.

Cum să facem mai mulți bani în Buxvertise?

Cel mai bun mod de a crește venitul lor in Buxvertise este prin referințe. Așa că, trebuie promovat link-ul dumneavoastră de recomandare, deoarece atunci când oamenii se alătură Buxvertise prin intermediul link-ul dvs. de referință, veți câștiga bani de urma lor.

Veți caștiga de asemenea bani din recomandări atunci când ei vor începe să facă același lucru. Veți castiga de la 50% la 200% din numărul de click-uri de trimitere în funcție de calitatea de membru. Veți primi comisioane din achizițiile dumneavoastră, de asemenea. Veți primi comision de 2% pe achizițiile dumneavoastră în calitate de membru gratuit și comision de 5%, în calitate de membru modernizat.

În calitate de membru gratuit, puteți aduce până la 200 de persoane. Dacă faceți upgrade la contul dvs., puteți aduce 500 de persoane și dacă vă actualizați contul pentru totdeauna, atunci puteți aduce 5.000 de persoane.

NOTĂ: – Trebuie sa vedeți cel putin 6 anunțuri zilnic, în scopul de a câștiga comisioane din recomandările dumneavoastră în mod regulat.

După ce aveți numărul maxim de vizualizări ca membru gratuit, este mai bine să faceți upgrade la contul dvs., deoarece veți câștiga mai multe comisioane din recomandările dumneavoastră atunci când vă actualizați contul.

Inconvenientele Buxvertise:

Buxvertise este un nou PTC, deci Buxvertise trebuie să dovedească că poate rezista. Așa că, vă sugerăm să investiți în Buxvertise doar atât de mult cât vă puteți permite să piardeți sau să lucrați numai ca membru liber.

UPDATE: – Acum am mutat deja Buxvertise la secțiunea "Bune și de încredere", deoarece încă plătește la timp după ce rulează cu succes timp de mai mult de 2 ani.

O altă caracteristică a lui Buxvertise este BuxGrid. Este același ca și vizualizarea de anunțuri făcând click pe grila. De fiecare dată când faceți click, veți vedea o reclama, dar nu veți primi bani pentru fiecare click. Veți primi doar premii în bani, dacă sunteți norocos.

Înscriere la Buxvertise

Dacă doriți să vă înscrieți, o puteți face accesand link-ul următor: www.buxvertise.com
Înscrierea este complet gratuită.

 Vă rugăm sa lăsați comentariul vostru în secțiunea de mai jos daca aveți nevoie de ajutor în plus din partea noastră în legătură cu Munca Online. Ne face plăcere să vă ajutăm. O să găsiți o secțiune de comentariu în fiecare pagină a site-ului nostru.

Puteți să și raportați lucrurile care vi se par suspicioase în legătură cu companiile publicate de noi. Verificăm companiile și vom posta recenzii ale acelor site-uri în secțiunile dedicate. Puteți găsi foarte multe informații în legătură cu industria muncii online de acasă si în secțiunea “Cum fac bani pe net“.

Ne puteți da un mail la: [email protected]

Recomandăm să postați în zona de comentarii pentru a primi un răspuns rapid.

Dacă vreți să deveniți prieteni cu noi pe Facebook vă rugăm să accesați: Cum fac bani pe net?

Modificăm informațiile în fiecare weekend așa că vă rugăm să verificați site-ul pentru ultimele știri.

Comentariile voastre contează. Vă rugăm să scrieti mai jos dacă aveți ceva de spus în legătură cu site-ul “Cum sa faci bani pe Net?” sau dacă vreți să deschideți un alt subiect similar.

Ne va face plăcere să răspundem.

Vă rugăm să lăsați comentariu aici.

No Comments

Post a Comment

Show Buttons
Hide Buttons